Брега је познато име у свету и Србији, а пре два дана је имао заказан концерт у Француској. 

Међутим, на друштвеним мрежама се појавила информација да се чувени кантаутор није појавио на истом. 

Један његов фан објавио је фотографију из сале где је само оркестар свирао без Бреге.

- Много добар Горанов концерт без Горана, али оркестар је ту! Њега није било, али има 20 људи који га замењују - пише у опису објаве на Фејсбуку.

Разлог због ког Бреговић није дошао на концерт је наводно болест. 

Недавно је чувени естрадни менаџер Рака Марић открио је, недавно, да га за Горана Бреговића веже нераскидиво пријатељство, а онда је обелоданио јавно и поједине детаље о овом славном музичару.

- Цело лето сам му давао инјекције пошто сам био војни техничар. Дао сам му 20-30 инјекција, сваки дан сам ишао код њега - истакао је он на самом почетку и додао:

- Када је пао са мотора, то је било октобру, Горану су уградили метално раме и шипку. Он уопште нема део рамена. Када дође на аеродром пишти на скенеру па страхујем да ће га ухапсити, да не помисле да је терориста. Само метал има у рамену. Сваки дан сам ишао код њега када се то десило - изјавио је и додао да упркос свему Брега није отказао наступе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Без руке је ишао да свира, нема шансе да би тај пропустио тезгу једну, нема тих пара, то је заказано све много унапред. Ишао је на свирке а трпео је несносне болове, није мог'о да спава колико га је болело раме - рекао је Рака за Телеграф.рс.

БОНУС ВИДЕО: