Када је реч о Даниним љубавним изборима, њена кума Нада је открила да ли је имала среће. 

Нада је истакла да је први дечко био Максимовићкина велика љубав:

- Па, ја колико се сећам, имала је тог Плекија, Часлава и следећи је био Тоди за кога се и удала. Две дуге везе и трећа је била брак - каже кума.

Даница је одувек желела да постане глумица, глума је била њен цео свет: 

- Она је од увек причала да ће да постане глумица. Од увек је то причала, када је отишла да упише факултет, прву годину није прошла, уписала је права, завршила годину да на Правном факултету и следеће године је поново покушала и примљена је. Иначе, остварила је свој сан - каже кума Нада.

Нада је излазила са глумицом иако је била доста млађа од ње, сећа се свих њихових заједничких излазака, али и првиг симпатија: 

- Први дечко јој се звао Плеки, надимка се сећам, иако сам била клинка, пошто тако када су забаве, рођендани и ја сам била ту међу њима. Четири године су се забављали, то је била велика љубав, он је Дану ако је и сада живи, ја не знам да ли је још увек он жив, можда јесте, ја мислим да је он никад није преболео, много је волео - каже кума и присећа се када је управо тог човека касније срела:

- Десило се да, после много година, ја сам већ порасла, радила сам у Робној кући, на касу долази човек, ја гледам, ово је тај Плеки, после можда неких 15 година, "Извините да вас питам, да ви нисте случајно Плеки?", каже: "Јесам", "Је л' познајете Даницу Максимовић?", кажем: "Је л' се сећате оне мале девојчице што је увек била тамо међу вама?", "Јаооо", знаш, он се тако одушевио, причао је са мном као да сам ја још увек девојчица.

- Па то је оставило, на пример, тај дечко је, тај први о ком ја причам, ошамарио, није то био неки шамар, и то је био крај везе. Иако га је она лудо волела, али, ваљда је због оца, због тог физишког контакта, он је њу као као децу и мајку... То је за њу био, значи, крај. Није могла да му пође преко тога - каже кума.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: