Kada je reč o Daninim ljubavnim izborima, njena kuma Nada je otkrila da li je imala sreće. 

Nada je istakla da je prvi dečko bio Maksimovićkina velika ljubav:

- Pa, ja koliko se sećam, imala je tog Plekija, Časlava i sledeći je bio Todi za koga se i udala. Dve duge veze i treća je bila brak - kaže kuma.

Danica je oduvek želela da postane glumica, gluma je bila njen ceo svet: 

- Ona je od uvek pričala da će da postane glumica. Od uvek je to pričala, kada je otišla da upiše fakultet, prvu godinu nije prošla, upisala je prava, završila godinu da na Pravnom fakultetu i sledeće godine je ponovo pokušala i primljena je. Inače, ostvarila je svoj san - kaže kuma Nada.

Nada je izlazila sa glumicom iako je bila dosta mlađa od nje, seća se svih njihovih zajedničkih izlazaka, ali i prvig simpatija: 

- Prvi dečko joj se zvao Pleki, nadimka se sećam, iako sam bila klinka, pošto tako kada su zabave, rođendani i ja sam bila tu među njima. Četiri godine su se zabavljali, to je bila velika ljubav, on je Danu ako je i sada živi, ja ne znam da li je još uvek on živ, možda jeste, ja mislim da je on nikad nije preboleo, mnogo je voleo - kaže kuma i priseća se kada je upravo tog čoveka kasnije srela:

- Desilo se da, posle mnogo godina, ja sam već porasla, radila sam u Robnoj kući, na kasu dolazi čovek, ja gledam, ovo je taj Pleki, posle možda nekih 15 godina, "Izvinite da vas pitam, da vi niste slučajno Pleki?", kaže: "Jesam", "Je l' poznajete Danicu Maksimović?", kažem: "Je l' se sećate one male devojčice što je uvek bila tamo među vama?", "Jaooo", znaš, on se tako oduševio, pričao je sa mnom kao da sam ja još uvek devojčica.

- Pa to je ostavilo, na primer, taj dečko je, taj prvi o kom ja pričam, ošamario, nije to bio neki šamar, i to je bio kraj veze. Iako ga je ona ludo volela, ali, valjda je zbog oca, zbog tog fiziškog kontakta, on je nju kao kao decu i majku... To je za nju bio, znači, kraj. Nije mogla da mu pođe preko toga - kaže kuma.

(Blic)

BONUS VIDEO: