- Сине мајкин, душо моја никад прежаљена. Очи мајкине склопиле су се пре времена. Сунце моје, анђеле мој. Извини, опрости мајци што нисам била уз тебе да те чувам. Да има Бога узео би мене, а не тебе, али ја нисам анђео - написала је мајка.

"Морам да будем јака због тате и секе"

- Сигурно му је требао неко као ти, али само се питам зашто? Морам да наставим даље без тебе. Морам да будем јака због тате и секе. Сине, чекај ме горе, доћи ће мајка. Опет ћемо нас двоје бити заједно - написала је неутешна жена.

Она је објавила и неколико фотографија на којима је њен син, ученик Техничке школе у Ваљеву, а у једном од опроштаја написала је да је дечак први пут у вестима био као учесник на кросу.

- Сине мој, први пут си изашао у вестима као учесник у кросу, а други пут и последњи изашао си у црној хроници - написала је мајка.

Фото: Друштвене мреже

 

Како је истакла Наташа, она је отишла по тело свог сина, а сахрана ће се одржати сутра у 13 часова.

- Кренула сам по свог Ђ., доводим га кући последњи пут - написала је уз сломљена срца.

Од дечака Ђ.И. опростила се и његова тетка која је објавила његову фотографију и написала да ће га чекати да дође и ушета кроз њихову капију како је то увек радио.

- Лепо теткино сунце. Анђео, душа детета оде међу анђеле и остави нас са великом празнином у срцу. И да погледамо на капију кад ћеш нам доћи - написала је она.

Подсетимо Ђ.И. је око 23 сата изашао да прошета у Ваљеву и несрећа се догодила на прузи када га је ударила струја, а од високог напона задобио је и опекотине по телу. Према писању појединих медија дечак се попео на вагон воза.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: