Тих година је у Крушевцу, осим званичног позоришта постојао и Театар За. Управник тог театра био је Милован Ћетковић, позоришни режисер и брат од стрица Војина Ћетковића који је своје прве глумачке кораке направио баш ту. Војин затим одлази за Београд, уписује Академију и креће да осваја позоришну и филмску сцену.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумац Војин Ћетковић неретко на Инстаграму објављује тренутке како из приватног тако и из пословног живота. Сад је на његовом профилу осванула и фотографија на којој се види како ужива с колегама Небојшом Илићем и Дејаном Луткићем, а друштво им прави и рођени брат Војина Ћетковића.

Њих четворица су уживали уз кафу и ракијицу негде у Шумадији, судећи према опису глумца који је фотографију објавио.

Бојан Ћетковић, рођени брат нашег прослављеног глумца, живи у Крушевцу, а баш као и Војин, обожава глуму и позориште, мада је изабрао нешто другачију професију од брата.

Он је запослен у Крушевачком позоришту као организатор.

Осим што деле љубав према глуми, Војин и Бојан имају и исти хоби, а то је риболов за који се интересују још од детињства, те с времена на време можемо на Инстаграм профилу глумца да видимо њихове заједничке фотографије с пецања.

Ипак, најзаслужнији за то што је Војин Ћетковић изабрао глуму као професију јесте његов брат од стрица Милован, о коме је глумац својевремено говорио.

"Ја не бих био глумац да није било мог брата који је тада живео и радио у Крушевцу. Ја сам био аматер пуних десет година. То су моји најлепши дани проведених у позоришту Театар За. Када човек потане професионалац, све то буде другачије", рекао је тада Војин Ћетковић о брату од стрица Миловану Ћетковићу, који је изненада преминуо 2016. у 54. години.

Војин са великом љубављу говорио о свом брату од стрица, Миловану који је касније живео у Црној Гори.

- Ја не бих био глумац да није било мог брата који је тада живео и радио у Крушевцу. Ја сам био аматер пуних десет година. То су моји најлепши дани проведених у позоришту "Театру За". Када човек потане професионалац све то буде другачије - рекао је тада Војин Ћетковић.

Милован Ћетковић је изненада преминуо у 54. години живота, 2016. године.

 

 

Иначе, Слобода Мићаловић је једноим приликом поделила фотографију са Бојаном из манастира Буково уз дирљив опис.

- Мој најбољи девер - написала је тада.

БОНУС ВИДЕО: