Tih godina je u Kruševcu, osim zvaničnog pozorišta postojao i Teatar Za. Upravnik tog teatra bio je Milovan Ćetković, pozorišni režiser i brat od strica Vojina Ćetkovića koji je svoje prve glumačke korake napravio baš tu. Vojin zatim odlazi za Beograd, upisuje Akademiju i kreće da osvaja pozorišnu i filmsku scenu.

Foto: ATA images

 

 

Glumac Vojin Ćetković neretko na Instagramu objavljuje trenutke kako iz privatnog tako i iz poslovnog života. Sad je na njegovom profilu osvanula i fotografija na kojoj se vidi kako uživa s kolegama Nebojšom Ilićem i Dejanom Lutkićem, a društvo im pravi i rođeni brat Vojina Ćetkovića.

NJih četvorica su uživali uz kafu i rakijicu negde u Šumadiji, sudeći prema opisu glumca koji je fotografiju objavio.

Bojan Ćetković, rođeni brat našeg proslavljenog glumca, živi u Kruševcu, a baš kao i Vojin, obožava glumu i pozorište, mada je izabrao nešto drugačiju profesiju od brata.

On je zaposlen u Kruševačkom pozorištu kao organizator.

Osim što dele ljubav prema glumi, Vojin i Bojan imaju i isti hobi, a to je ribolov za koji se interesuju još od detinjstva, te s vremena na vreme možemo na Instagram profilu glumca da vidimo njihove zajedničke fotografije s pecanja.

Ipak, najzaslužniji za to što je Vojin Ćetković izabrao glumu kao profesiju jeste njegov brat od strica Milovan, o kome je glumac svojevremeno govorio.

"Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu Teatar Za. Kada čovek potane profesionalac, sve to bude drugačije", rekao je tada Vojin Ćetković o bratu od strica Milovanu Ćetkoviću, koji je iznenada preminuo 2016. u 54. godini.

Vojin sa velikom ljubavlju govorio o svom bratu od strica, Milovanu koji je kasnije živeo u Crnoj Gori.

- Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek potane profesionalac sve to bude drugačije - rekao je tada Vojin Ćetković.

Milovan Ćetković je iznenada preminuo u 54. godini života, 2016. godine.

 

 

Inače, Sloboda Mićalović je jednoim prilikom podelila fotografiju sa Bojanom iz manastira Bukovo uz dirljiv opis.

- Moj najbolji dever - napisala je tada.

BONUS VIDEO: