Погледајте ову фотографију и сазнајте да ли сте опуштена особа која се не узрујава превише и не зна за појам стрес или сте ипак јако организирани, и све мора бити готово на време, пише МегаКвиз.

Фото: МегаКвиз принтскрин

 

Љубавни пар

Иако многи мисле да сте неозбиљни, то је уствари само параван. Ви се заправо водите животном филозофијом да је све ствар равнотеже – где је потребно, бићете озбиљни, где није, дајете себи одушка и уживате. Отворени сте за флерт и љубавне подухвате, али када наиђе права особа, у стању сте све да учините за њу. Иако волите да имате шири круг познаника, пажљиво бирате коме ћете дати да вам се приближи и остане поред вас. Људи вас или воле или не воле. Склони сте авантурама и путовањима, али најлепше вам је код куће.

Шака

Вама је у животу све црно или бело. За вас не постоје изговори као што су ''можда'' и ''видећемо''. Волите све да обавите одмах и сада, а посао остављате за сутра само ако не постоји други начин. Често чујете да сте ограничени и уштогљени, али то вас уопште не дотиче јер живите у свету у којем сте довољни сами себи. Интровертни сте, па се онај ко уђе у ваш круг пријатеља може осећати почашћено. Када је у питању љубав, ви тражите некога с ким можете одлично да функционишете јер не желите да губите време са људима који вам нису слични.

БОНУС ВИДЕО: