Pogledajte ovu fotografiju i saznajte da li ste opuštena osoba koja se ne uzrujava previše i ne zna za pojam stres ili ste ipak jako organizirani, i sve mora biti gotovo na vreme, piše MegaKviz.

Foto: MegaKviz printskrin

 

LJubavni par

Iako mnogi misle da ste neozbiljni, to je ustvari samo paravan. Vi se zapravo vodite životnom filozofijom da je sve stvar ravnoteže – gde je potrebno, bićete ozbiljni, gde nije, dajete sebi oduška i uživate. Otvoreni ste za flert i ljubavne poduhvate, ali kada naiđe prava osoba, u stanju ste sve da učinite za nju. Iako volite da imate širi krug poznanika, pažljivo birate kome ćete dati da vam se približi i ostane pored vas. LJudi vas ili vole ili ne vole. Skloni ste avanturama i putovanjima, ali najlepše vam je kod kuće.

Šaka

Vama je u životu sve crno ili belo. Za vas ne postoje izgovori kao što su ''možda'' i ''videćemo''. Volite sve da obavite odmah i sada, a posao ostavljate za sutra samo ako ne postoji drugi način. Često čujete da ste ograničeni i uštogljeni, ali to vas uopšte ne dotiče jer živite u svetu u kojem ste dovoljni sami sebi. Introvertni ste, pa se onaj ko uđe u vaš krug prijatelja može osećati počašćeno. Kada je u pitanju ljubav, vi tražite nekoga s kim možete odlično da funkcionišete jer ne želite da gubite vreme sa ljudima koji vam nisu slični.

BONUS VIDEO: