Ове суботе дуел између Владана Манића и Данијела Кнежевића изазвао је праву буру у „Звездама Гранда“, а мало ко зна да се иза осмеха амбициозног Данијела из Љубљане крије веома тужна прича.

- Први пут сам се за „Звезде Гранда“ пријавио 2016. године, као седаманестогодишњак. Ја и мој покојни брат, нажалост, који је пре пет год преминуо дошли смо у Београд и одучили да одемо на аудицију. Он је исто био певач и Горан је у мени видео потенцијал, почео је причу Кнежевић и признао да му речи Саше Поповића и данас одзванјају у глави.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

 

- Саша ми је тада рекао да дођем у такмичење „Неки нови клинци“, али ја сам одувек желео да се појавим у "Звездама Гранда". Једноставно сам желео да стојим на тој бини и да се такмичим због чега ми је Поповић рекао да дођем поново кад будем пунолетан и да развалим, присетио се Данијел.

Међутим, трагичан губитак рођеног брата био је тренутак када је за Данијела све стало. Тада је талентовани момак из Љубљане одустао од такмичења, иако је музика увек била лек за његову душу.

- Брат је преминуо 2018. године и нисам желео да се пријављујем више за "Звезде Гранда", ево све до сад. Ипак, другари су ме саветовали да се покренем и пријавим поново. И као да ми је моје срце рекло да је ове године прави тренутак, да је то-то, рекао је за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: