Ove subote duel između Vladana Manića i Danijela Kneževića izazvao je pravu buru u „Zvezdama Granda“, a malo ko zna da se iza osmeha ambicioznog Danijela iz LJubljane krije veoma tužna priča.

- Prvi put sam se za „Zvezde Granda“ prijavio 2016. godine, kao sedamanestogodišnjak. Ja i moj pokojni brat, nažalost, koji je pre pet god preminuo došli smo u Beograd i odučili da odemo na audiciju. On je isto bio pevač i Goran je u meni video potencijal, počeo je priču Knežević i priznao da mu reči Saše Popovića i danas odzvanjaju u glavi.

Foto:Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

 

- Saša mi je tada rekao da dođem u takmičenje „Neki novi klinci“, ali ja sam oduvek želeo da se pojavim u "Zvezdama Granda". Jednostavno sam želeo da stojim na toj bini i da se takmičim zbog čega mi je Popović rekao da dođem ponovo kad budem punoletan i da razvalim, prisetio se Danijel.

Međutim, tragičan gubitak rođenog brata bio je trenutak kada je za Danijela sve stalo. Tada je talentovani momak iz LJubljane odustao od takmičenja, iako je muzika uvek bila lek za njegovu dušu.

- Brat je preminuo 2018. godine i nisam želeo da se prijavljujem više za "Zvezde Granda", evo sve do sad. Ipak, drugari su me savetovali da se pokrenem i prijavim ponovo. I kao da mi je moje srce reklo da je ove godine pravi trenutak, da je to-to, rekao je za Grand.

BONUS VIDEO: