Фолк певач Митар Мирић је прошле године покушао да смува кафе-куварицу на снимању новогодишњег програма, па је после од ње добијао гратис пиће, а у исто време, Драган Којић Кеба је направио проблем јер му се није свидела кафа коју је поручио, па је пред осталим колегама викао на сав глас до те мере да су многи помислили да ће да напусти снимање.

Фото: АТА имагес

 

 

Кебу је обезбеђење опоменуло због понашања, а кад је почео да виче, умало није дошло до туче.

- Ове године на снимању су били углавном фолк певачи старије гарде и млађи певачи, који нису толико познати јавности. Иако се снимање одвијало у поподневним сатима, то није спречило певаче да цугају и праве скандале. Први дан снимања новогодишњег програма обележиле су сцене које су многе шокирале, а све се дешавало код шанка кад је Митар Мирић пришао да наручи кафу. Мирићу се одмах свидела радница, па је почео да јој дели комплименте. Причао је: "Много нам лакше падају снимања кад имамо такве лепотице да нас служе" - прича извор који је био на лицу места и објашњава да је прави спектакл почео тек кад је пришао Кеба:

Фото: АТА имагес

 

 

- Кафе-куварица је причала с Митром, па му је рекла да од ње има бесплатну домаћу ракију. Он се смешкао и наслонио на шанк да причају, а кад је жена Кеби пружила кафу, овај је почео да урла: "Немаш појма ни кафу да спремиш! Ти ово зовеш кафом? Бежи, бре, тамо. Само причате и ништа не радите, ово је недопустиво. Што ме опомиње обезбеђење? Имам право да кажем да ми се кафа не допада! Избаците ме ако хоћете, баш ме брига!

(Република)

БОНУС ВИДЕО: