Било је то 13. маја 1996. године око 18:50 часова, како је писало у кратком извештају полиције. Душан је виђен како скаче преко ограде панчевачког моста, између стубова 39 и 41.

Фото: Јутјуб принтскрин/misko53

 

 

На месту несреће пронађена је Душкова торбица са личним документима. Као што је опевао у његовом великом хиту, тако је и он са собом однео своју.

Кратак извештај надлежних органа није много откривао."Било је то 13. маја 1996. године око 18:50 часова", како је писало у кратком извештају полиције.

Наводи се да је Душан Костић "виђен како скаче преко ограде панчевачког моста, између стубова 39 и 41, одакле се више није жив појавио".

Душко је отишао, ненајављено и неочекивано. Праве разлоге вероватно нико никада неће сазнати, а његова супруга Невенка и ћерке тврде да много тога не разумеју.

- У целом случају има много нелогичности. Једини сведок наводног самоубиства није сигуран да је то био Душко. Он је изјавио да је само видео неког човека како скаче - открила је Невенка својевремено.

Неколико дана након трагедије на адресу госпође Невенке, али и адресу куће Душкових родитеља у Лесковцу и жене с којом је живео последње дане стигло је кратко писмо - Много вас волим, опростите ми.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ansambl DUKAT

 

 

Није било ни потписа ни печата на коверти.

Душан Костић је рођен у Лесковцу 7. јануара 1953. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".