Уз Жарка Лаушевића, тада је важио за најперспективнијег глумца и највећег шмекера, којег тек чекају највећи успеси.

Бакочевић је рођен 15. фебурара 1965. године. Глуму је завршио у класи професора Предрага Бајчетића. Осамдесетих и деведесетих ређале су се запажене улоге у серијама и филмовима као што су "Заборављени", "Бал на води", "Вук Караџић", "Како је пропао рокенрол", "Црни бомбардер", "Горе доле”, “Нож”...

Међутим, Бакочевић се повукао се из глуме и јавног живота, и и дуго га није ни било на сцени. Као разлог за то многи су наводили - пороке. У медијима се писало да је пао у канџе хероину, као и да је, између осталог, у Котору ухапшен због крађе компјутера и да је опљачкао и београдски СКЦ тако што је, као популарни стрип јунак, Спајдермен, упао кроз кров, да би оробио једну канцеларију.

Иако је био веома популаран, Бакочевић није често давао изјаве медијима, а почетком двехиљадитих се потпуно повукао из јавности. На наводе о пороцима и кривичним делима није реаговао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

Једном приликом истакао је да више неће ни да покушава да демантује све што се о њему пише. Рекао је да је због таквих ствари оцу доносио налазе урина који нису показали присуство наркотика у организму, те да се из јавност повукао јер не жели да буде део естраде. Таблоиди су објавили да га је због једног инцидента и отац Лазар пријавио полицији, па је ноћ провео у притвору. Глумац је на питање новинара да то прокоментарише рекао да га је без разлога притворен, те да је због тога пропустио сахрану своје баке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

Пред камере се, ипак враћао, и то тек понекад - у серији "Вратиће се роде", 2008, у филму "Артиљеро" 2012. и у серији "Пет", 2018. У овим остварењима имао је мање улоге, а када је реч о "Артиљеру", рекао је да је у њему учествовао да би учинио услугу редитљу Срђану Анђелићу.

С обзиром на чињеницу да није комуницирао са јавношћу, потпуну истину о разлозима за његово повлачење вероватно знају само њему најближи људи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".