Љупка Стевић једна је од оних који својом атрактивном појавом привлачи пажњу а након бурног краха емотивне везе са некадашњим партнером дефитнивно важи за оне опасније.

ФОТО:АТА

 

Љупка је открила како је почела да се бави једним традиционалним мушким спортом, због чега разлога за опрез има више.

- Када погледам фотографије, негде се разлика мало и примећује. Ипак, ми жене водимо рачуна о ситницма и о свему и ја сам задовољна собом. Почела сам да тренирам мало више него што сам раније и мислим да се то баш лепо одражава на мој организам – рекла је Љупка и признала да се озбиљно „бацила на спорт“ јер раније није посећивала теретану и отрила шта конктретно вежба:

-То је једна комбинација бокса и вежби снаге и кондиције. Нешто ми је то примамљиво, узела сам сада и рукавице. За сада сам још увек у фази када учим да правилно заузмем позицију, али полако. Имала сам тек пар тренинга са рукавицама.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је испричала и да се просто заљубила у бокс и да сваку прилику користи да оде на тренинг.

- Некако уклапам све, тренинге, снимања и посао викендом. Устајем рано и онда ми је дан дугачак и могу да постигнем да завршим доста тога у току дана – рекла је Љупка

Љупка је у разговору признала шта се дешава на љубавном плану и зашто је се мушкарци плаше.

-Ја сам позната као особа која је вечито заљубљена, по природи сам таква да цветам, волим људе, а волим и добре мушкарце, али на љубавном плану се ништа не дешава – рекла је Љупка и детаљно објаснила:

- Моји партнери ме се плаше ако направе неки гаф, испад, а ја то волим све да поставим на своје место. Аргументовано му ставим до знања да је грешка направљена и да се више не понови, и то ми је увек полазило за руком. Кад год сам планула увек је након тога све било у реду, док ако сам блага што иначе јесам, онда просто нема ефекта. Мислим да је суштина да им на један прави начин кажем шта ми смета и то уроди плодом. Буде то као када наставница на часу мало подвикне.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".