Лунин муж, Марко Миљковић на свом Инстаграм профилу пробудио је знатижељу пратиоцима Он је јавност обавестио на Инстаграму да спрема свој водитељски студио. Уз објављени снимак пише: "Марков студио спреман за гостовање."

Екипа новинара остварила је контак са Марком који је открио да после невероватног успеха који са супругом Луном Ђогани постиже путем Сиктер Туба жели да свој пословни успех подигне на виши ниво.

Фото: Инстаграм принтскрин/marko.miljkovic

 

- Време је да пређемо на мало виши ниво. Најављивао сам да нећемо стати на снимању клипова. Правимо нешто између емисије и подкаста. Биће лудило - тврди Марко за наш портал.

Пар се после ријалити каријере одлучио за сигуран профит, зараду путем Јутјуба и налога на њему: 

- Овај стан у којем сада живимо мој супруг, ја и моја деца, смо лично зарадили мој муж и ја. Шта ми радимо можете врло добро да се информишете преко друштвених мрежа, где вам је све апсолутно транспарентно приказано чиме се ми бавимо. Неки људи упорно не желе да прихвате, говоре да смо ми нерадници, да смо клошари, да живимо од неких фанова... Да ли ви стварно мислите да би неко, било ко на овом свету, некоме уплаћивао новац и куповао станове? Да ли уопште може да постоји нека таква особа, јер ја искрено не познајем ниједну особу која је имала 150.000 евра да купи некоме тек тако стан, чак овај где смо сада много више кошта. Ми чак нисмо ни крили, причали смо веома отворено, да смо овај стан узели пола на кредит, а пола смо платили у кешу, тако да не знам шта је проблем. Ми уопште блама немамо да кажемо и како зарађујемо, ни шта радимо, прихватите да ми радимо. Шта радимо, да ли се то вама свиђа или не, као што рекох врло транспаренто можете да видите све. Ако нисте упућени колико се зарађује тиме чиме се ми бавимо, онда уђите на Гугл и информиштите се. Немојте прихватати чињенице, и немојте слушати сада ово, па да помислите "а да, они живе од фанова" - истакла је недавно Ђоганијева на рачун лажи које су пласиране о њеној породици.

Марко и Луна ове године постали су по други пут родитељи. Луна је на свет донела ћерку Лану. Две године пре, родила се малена Мија. 

БОНУС ВИДЕО: