Један од најпознатијих бендова данашњице, али и бивше Југославије, Бијело Дугме, 2024. прославиће 50 година постојања. Многи очекују да ће се тим поводом организовати јубиларни концерт, а Ален Исламовић је на ову тему, али и многе друге, говорио за Курир телевизију:

- Па не знам, не знам, све је до одлуке Горана. Ја стојим ту на услузи, а да знам, да имам неке информације да ће то бити, рекао бих вам. Не могу вас слагати, не знам и не могу ни потврдити да ли ће то бити. Али ако организатори желе да то виде, да се то деси, ја стојим на располагању. Ја сам рекао Горану, где год ти, ја ћу с тобом и у мишју рупу, али да то буде добро.

Иако је постао један од најпознатијих певача, који је у младости важио за фаталног мушкарца, Аленов сан није био да се бави певањем, већ да буде фудбалер:

Фото: Архив Новости/Милена Анђела

 

 

- Дечје маште су сасвим другачије, односно, ја сам себе видео као фудбалера. Играо сам ја фудбал, играо сам у друголигашу у Бихаћу, фудбалски клуб Јединство. Тренирао сам једну годину дана, имао 19 година, али онда је дошао грамофон у кућу, дошла гитара, дошле плоче, Битлси, нема шта није дошло. Када сам ведио неке дечаке у парку да свирају на гитари и још десетак цурица око њих, онда сам рекао: па са овим се треба бавити, какав фудбал, тај мој фудбал је без везе.

А по питању заинтересованости лепшег пола ствар се изгледа у међуврену преокренула:

Фото: АТА имагес

 

 

- Сад је контра. Сви луде за ногометашима, а музичари су онако про форме.

Певач се дотакао и успеха Александре Пријовић, која је распродала три Београдске и пет Загребачких арена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пријовићка је требала да ради Хиподром у Загребу, без везе се патила са пет арена. Боље би јој било да је довела 50 хиљада људи, или можда сто, на Хиподром у Загребу и решила проблем једним ударцем. Онако се патила. По мени је то патња. Ја бих пре отишао на Хиподром и радио један поштен концерт за 200-300 хиљада људи, као што смо га урадили, него ту се цедиш у Арени да нагураш 200 хиљада, треба ти десет Арена.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: