Снимајући своју хотелску собу, мушкарац је отворио ормар и пронашао уобичајене хотелске ствари - вешалице, даску за пеглање и пеглу, али када је још једном мало боље погледао, видео је врата на задњој страни ормара.

Док би неки можда игнорисали тајна врата због страха од непознатог, овај знатижељни гост је одлучио сам да их провери. Искористио је своју хотелску картицу како би отворио мала двокрилна врата у гардероби те је ушао у тајни ходник у језивом и напуштеном делу хотелске собе. Открио је и још један додатни мали ормарић који такође отвара тајни пут ограђен циглама.

Језиви видео је објавио на друштвеној мрежи X, некадашњем Твитеру.

Видео је прегледан више од 33 милиона пута, а многи су коментарисали да би их било страх да спавају у тој соби те да се ту догађа нешто сумњиво.

"Не бих ни отворио прва врата. Звао бих рецепцију да ми промене собу", "Не бих могао да спавам у соби након што бих ово сазнао", гласили су неки од коментара.

Остали сматрају да је реч о трговини органима: "Овај хотел треба истражити. Можда су укључени у трговину органима и људима." Још се једна особа сложила: "Овако вас отму и одведу на неко друго место." А један мушкарац је додао: "Ако добро изгледаш, можда - ја нисам у опасности."

"Једина ствар која би требала да делује у тој ситуацији су ваши инстинкти за преживљавање. Пуно тога се дефинитивно догађа у овом хотелу", закључио је један корисник мреже X, пише Мирор.

БОНУС ВИДЕО: