Snimajući svoju hotelsku sobu, muškarac je otvorio ormar i pronašao uobičajene hotelske stvari - vešalice, dasku za peglanje i peglu, ali kada je još jednom malo bolje pogledao, video je vrata na zadnjoj strani ormara.

Dok bi neki možda ignorisali tajna vrata zbog straha od nepoznatog, ovaj znatiželjni gost je odlučio sam da ih proveri. Iskoristio je svoju hotelsku karticu kako bi otvorio mala dvokrilna vrata u garderobi te je ušao u tajni hodnik u jezivom i napuštenom delu hotelske sobe. Otkrio je i još jedan dodatni mali ormarić koji takođe otvara tajni put ograđen ciglama.

Jezivi video je objavio na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Video je pregledan više od 33 miliona puta, a mnogi su komentarisali da bi ih bilo strah da spavaju u toj sobi te da se tu događa nešto sumnjivo.

"Ne bih ni otvorio prva vrata. Zvao bih recepciju da mi promene sobu", "Ne bih mogao da spavam u sobi nakon što bih ovo saznao", glasili su neki od komentara.

Ostali smatraju da je reč o trgovini organima: "Ovaj hotel treba istražiti. Možda su uključeni u trgovinu organima i ljudima." Još se jedna osoba složila: "Ovako vas otmu i odvedu na neko drugo mesto." A jedan muškarac je dodao: "Ako dobro izgledaš, možda - ja nisam u opasnosti."

"Jedina stvar koja bi trebala da deluje u toj situaciji su vaši instinkti za preživljavanje. Puno toga se definitivno događa u ovom hotelu", zaključio je jedan korisnik mreže X, piše Miror.

BONUS VIDEO: