Књижевница, ауторка и водитељка емисије Весна Дедић, има ћерку Ленку која студира у Америци.

Весна избегава да прича о тој теми, јер тешко подноси то што је раздвојена од ње, због чега је виђа само 3 - 4 пута годишње.

Међутим, недавно гостовање Ивана Босиљчића у њеној емисији ју је довело до суза.

Фото: АТА имагес

 

 

- Иван Босиљчић је био прошле недеље у емисији „Балканском улицом“. Успео је да ме расплаче, али сам ја то сакрила од гледалаца. Он је нешто причао о онима који су у иностранатву и зна да је моја Ленка у Америци, онда када је набрајао неке људе и професије у једном моменту је рекао „надам се да си могла ово набрајање да издржиш“ и ја сам се ту расплакала, али у монтажи сам ставила песму „Сунцокрет“ од Јелене Томашевић тако да нисте могли да видите мене како плачем – испричала је Весна.

- Сви који имају децу у иностранству, децу на докторатима, просто знају да су њихове обавезе од јутра до вечери. Са друге стране Америка је далеко, са треће стране те карте су заиста прескупе, с четврте стране ја још увек радим. Тако да мислим када будем у пензији тада ћу ићи у Калифорнију чешће, сада се нажалост виђамо три до четири пута годишње. Ја се спремам за њен рођендан у јануару да идем да изљубим дете за 23. рођендан - рекла је Весна за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: