Književnica, autorka i voditeljka emisije Vesna Dedić, ima ćerku Lenku koja studira u Americi.

Vesna izbegava da priča o toj temi, jer teško podnosi to što je razdvojena od nje, zbog čega je viđa samo 3 - 4 puta godišnje.

Međutim, nedavno gostovanje Ivana Bosiljčića u njenoj emisiji ju je dovelo do suza.

Foto: ATA images

 

 

- Ivan Bosiljčić je bio prošle nedelje u emisiji „Balkanskom ulicom“. Uspeo je da me rasplače, ali sam ja to sakrila od gledalaca. On je nešto pričao o onima koji su u inostranatvu i zna da je moja Lenka u Americi, onda kada je nabrajao neke ljude i profesije u jednom momentu je rekao „nadam se da si mogla ovo nabrajanje da izdržiš“ i ja sam se tu rasplakala, ali u montaži sam stavila pesmu „Suncokret“ od Jelene Tomašević tako da niste mogli da vidite mene kako plačem – ispričala je Vesna.

- Svi koji imaju decu u inostranstvu, decu na doktoratima, prosto znaju da su njihove obaveze od jutra do večeri. Sa druge strane Amerika je daleko, sa treće strane te karte su zaista preskupe, s četvrte strane ja još uvek radim. Tako da mislim kada budem u penziji tada ću ići u Kaliforniju češće, sada se nažalost viđamo tri do četiri puta godišnje. Ja se spremam za njen rođendan u januaru da idem da izljubim dete za 23. rođendan - rekla je Vesna za "Grand".

BONUS VIDEO: