Млади пар из Гане, који није именован, постао је хит на друштвеним мрежама након што је забележена сцена како младожења одбија да послуша узрујану младу и напушта је насред улице у Касои.

За сада није познато кад је настао снимак.

Медији наводе да је младожења сазнао да га је невеста наводно преварила пре венчања. То му је јавила једна од њених пријатељица након чега је настала драма на церемонији.

Млада плаче и моли за још једну прилику, међутим, младожења неће ни да је погледа.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details ♬ original sound - dansiws

Снимак је подељен на ТикТоку где многи корисници наводе су да су тужни због младожење, али да им је драго што је сазнао пре него што је постало прекасно.

- Сада може мирно да оде да се уда за бившег - коментарисала је једна корисница.

- Особа која је рекла младожењи избавила га од зла. Кунем се да њихово прво дете не би било његово већ од њеног бившег дечка - надовезао се један корисник.

БОНУС ВИДЕО: