Mladi par iz Gane, koji nije imenovan, postao je hit na društvenim mrežama nakon što je zabeležena scena kako mladoženja odbija da posluša uzrujanu mladu i napušta je nasred ulice u Kasoi.

Za sada nije poznato kad je nastao snimak.

Mediji navode da je mladoženja saznao da ga je nevesta navodno prevarila pre venčanja. To mu je javila jedna od njenih prijateljica nakon čega je nastala drama na ceremoniji.

Mlada plače i moli za još jednu priliku, međutim, mladoženja neće ni da je pogleda.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details ♬ original sound - dansiws

Snimak je podeljen na TikToku gde mnogi korisnici navode su da su tužni zbog mladoženje, ali da im je drago što je saznao pre nego što je postalo prekasno.

- Sada može mirno da ode da se uda za bivšeg - komentarisala je jedna korisnica.

- Osoba koja je rekla mladoženji izbavila ga od zla. Kunem se da njihovo prvo dete ne bi bilo njegovo već od njenog bivšeg dečka - nadovezao se jedan korisnik.

BONUS VIDEO: