Није мислила да може да остане у другом стању јер је узимала пилулу за контрацепцију. Хана (25) је своју невероватну причу испричала у видео снимку који је објавила на друштвеној мрежи ТикТок да је била шокирана када је открила да је трудна, јер није имала велики стомак.

Као одговор на њено искуство, многи су коментарисали да су доживели исто.

Једна жена је рекла: „Исто је било са мном, само што сам сазнала у 27. недељи трудноће“, а друга је додала: „Сазнала сам у 34. недељи и узимала исту пилулу! Моја ћерка има седам година“.

Хана је објаснила да се једно јутро пробудила с јаким боловима у стомаку и леђима и хитно су је превезли у болницу са сумњом на упалу слепог црева, али тамо јој је пукао водењак.

Није имала појма да је трудна, поготово јер је користила контрацепцију, а када је добила болове у стомаку, претпоставила је да има опстипацију.

У болници је убрзо постало јасно да ће Хана, која је тада имала 20 година, ускоро родити бебу. - Дошли смо у болницу и хтели су да ми узму крв, али превише ме болело да бих остала мирна и две секунде касније пукао ми је водењак и рекли су ми да имам трудове. Родила сам девојчицу након 50 минута. Сада сам самохрана мајка здраве девојчице – испричала је Хана.

БОНУС ВИДЕО:

(Најжена)