Сити је у утакмици 6. кола Групе "Г" Лиге шампиона савладао Звезду са 3:2.

У главној улози је био тренер гостију Пеп Гвардиола. Снимак како славни фудбалски стратег гута погледом Звездину хостесу постао је виралан на друштвеним мрежама.

Многи се питају ко је лепа плавуша која је привукла пажњу Гвардиоле.

У питању је мисица Анкица Живковић, заштитно лице Црвене звезде.

Лепа Крагујевчанка је већ неколико месеци члан пи-ар тима шампиона државе. Анкица Живковић била је учесник такмичења Мис Азија Голнал 2022. године. Половином септембра те године понела је звање најсензуалније жене на свету, на такмичењу које је одржано у Малезији. Рођена је у Крагујевцу 2002. године, где је завршила основну школу "Светозар Марковић" и балетску школу “Лујо Давичо" и Другу крагујевачку гимназију.

Говори енглески језик и обожава глуму.

Студент је Правног факултета у Новом Саду, али и стипендиста на Факултету за пројектни и иновациони менаџмент у Београду.

Како је сама једном признала, први новац самостално је зарадила са 12 година. Тих 20 евра данас виси у малом раму на зиду девојачке собе.

У шеснаестој години Анкица Живковић се отиснула у свет. У Либану је живела три месеца радећи као модел што је у великој мери креирало њену личност. Живела је и у Истанбулу.

Сама се пријавила за магазин "Вог" у којем су изашле њене фотографије. После је све кренуло како треба...

Многи у Србији упоређују Анкицу Живковић са прелепом француском глумицом Брижит Бардо. Улаже у себе и своје пројекте, па је тако покренула и своју модну линију.

Свесна је своје лепоте, појаве и сексепилности којом зрачи. Међутим, исто тако чврсто је на земљи, макар тако говори.

- Младост и лепота су грубо ограничене временом. Тога сам савршено свесна и делујем у складу с тим. Могла сам да се родим другачија, мање лепа. И у таквим околностима мислим да бих била иста особа. Лепота ће једном остати само успомена - рекла је Анкица Живковић за портал Инфозија.

Њене амбиције су да заврши факултет и оствари се у професији. Жели да постане судија, каже да је то њено чврсто опредељење, јер нема намеру да се бави позивом адвоката, или тужиоца.

(Курир спорт)

БОНУС ВИДЕО: