Градоначелник Градачца Едис Дервишагић демантовао је наводе да је троструки убица Нермин Сулејмановић укопан на подручју Града Градачца.

"Нермин Сулејмановић јесте укопан, али Град Градачац није издао никакво одобрење, нити је сносио трошкове укопа, а нити је укопан на подручју Града Градачца. Укоп су организовали чланови уже породице" казао је Дервишагић за Аваз, преноси Блиц.

Из Града Градачца су у демантију навели да је информација неутемељена, али нису хтели, као ни градоначелник, открити локацију укопа убице, преноси Српскаинфо.

Стириц преузео тело

Подсећамо, како су раније федерални медији објавили стриц Нермина Сулејмановића преузео је тело убице који је пре четири месеца шокирао регион бруталним троструким убиством невенчане супруге са којом је имао дете и још две особе.

Тело троструког убице из Градачца Нермина Сулејмановића однели су чланови породице, потврђено је за Аваз.

"Фирма из Градачца је дошла, са њима је био Сулејмановићев стриц, платили су трошкове и однели тело" рекао је Фарук Латифовић, директор Комеморативног центра.

Према информацијама Аваза, стричеви су га наводно укопали негде у Градачцу.

Подсећамо, тело је било у хладњачи четири месеца.

Крвави пир

Сулејмановић (35) убио је три особе и исто толико ранио. Монструм је убиство невенчане супруге Низаме Хећимовић преносио уживо на Инстаграму.

Сулејмановић је рано ујутро крвнички претукао супругу, а затим јој пуцао у главу из пиштоља у преносу уживо. Своју ћерку, која је још беба, оставио је уплакану у локви мајчине крви, а затим сео у аутомобил. Нешто касније се поново јавио у другом укључењу уживо на Инстаграму.

"Жена је требало само да схвати озбиљност и то је то. Убио сам још два душмана. И то је то. Беба је на сигурном. Убио сам још два душмана, оца и сина, Бог зна како су ми само налетели" рекао је Сулејмановић

Сулејмановић је убио турске држављанине Ондера и његовог сина Дениса Ђенгиза. Рањени су Џенгизова жена Хариса, Низамин брат Недим Памуковић и полицајац Хусеин Которић

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".