Сви који су је познавали за Весну су говорили да је сјајна жена, а пре свега велики борац и добар човек.

Бројне колеге огласиле су се након тужне вести, а од Весне се опростила и водитељка Драгана Катић.

- Бескрајно ми је жао дивне, племените и храбре жене. Нека почива у миру, рекла је Драгана Катић са тугом у гласу, након чега се емотивним речима од Весне опростио и певач Жељко Самарџић:

- Почивај у миру драга Весна.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

Весна Купрешак важила је за једну од омиљених колегиница будући да је свим ветеранима током шоуа „Никад није касно“ пружала безрезервну подршку.

Подсетимо, Весна Купрешак сазнала је да болује од рака јајника и материца нешто више од две године, након чега се подвргла агресивним терапијама.

Упркос томе, осмех је увек задржала, а о својој најтежој борби говорила је недавно.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

 

- Била сам потпуно друга особа, не духом само физички, а онда је уследила права борба, како духовна тако и за здравље. Опоравак од месец дана, затим хемиотерпије, 6 агресивних и 17 биолошких због којих је коса почела да ми опада. Како нисам желела да гледам да остајем без косе, сама сам обријала главу, причала је Весна коју је само једна прескочена контрола коштала здравља.

- Рак је много подмукла болест, а превентива, тачније редовна контрола је ипак најефтинија опција, то сам се уверила на сопственој кожи. До 2018-те године сам редовно ишла на прегледе, али сам наредну прескочила са изговором „сутра ћу“, то сутра је потрајало. Дошла је 2019. и почетак пандемије. Стомак је почео да ми отиче, па сам потражила мишљење интернисте, а потом и гинеколога. Кад сам чула тачну дијагнозу, била сам очајна, у мене је ушао страх и тонула сам у лагану депресију, говорила је некадашња такмичарка за Гранд.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: