Svi koji su je poznavali za Vesnu su govorili da je sjajna žena, a pre svega veliki borac i dobar čovek.

Brojne kolege oglasile su se nakon tužne vesti, a od Vesne se oprostila i voditeljka Dragana Katić.

- Beskrajno mi je žao divne, plemenite i hrabre žene. Neka počiva u miru, rekla je Dragana Katić sa tugom u glasu, nakon čega se emotivnim rečima od Vesne oprostio i pevač Željko Samardžić:

- Počivaj u miru draga Vesna.

Foto: TV Prva printskrin

 

 

Vesna Kuprešak važila je za jednu od omiljenih koleginica budući da je svim veteranima tokom šoua „Nikad nije kasno“ pružala bezrezervnu podršku.

Podsetimo, Vesna Kuprešak saznala je da boluje od raka jajnika i materica nešto više od dve godine, nakon čega se podvrgla agresivnim terapijama.

Uprkos tome, osmeh je uvek zadržala, a o svojoj najtežoj borbi govorila je nedavno.

Foto: TV Prva printskrin

 

 

- Bila sam potpuno druga osoba, ne duhom samo fizički, a onda je usledila prava borba, kako duhovna tako i za zdravlje. Oporavak od mesec dana, zatim hemioterpije, 6 agresivnih i 17 bioloških zbog kojih je kosa počela da mi opada. Kako nisam želela da gledam da ostajem bez kose, sama sam obrijala glavu, pričala je Vesna koju je samo jedna preskočena kontrola koštala zdravlja.

- Rak je mnogo podmukla bolest, a preventiva, tačnije redovna kontrola je ipak najeftinija opcija, to sam se uverila na sopstvenoj koži. Do 2018-te godine sam redovno išla na preglede, ali sam narednu preskočila sa izgovorom „sutra ću“, to sutra je potrajalo. Došla je 2019. i početak pandemije. Stomak je počeo da mi otiče, pa sam potražila mišljenje interniste, a potom i ginekologa. Kad sam čula tačnu dijagnozu, bila sam očajna, u mene je ušao strah i tonula sam u laganu depresiju, govorila je nekadašnja takmičarka za Grand.

(Grand)

BONUS VIDEO: