Постоји десет начина како возачи држе волан док возе, а то открива какви су иначе у животу.

Ево шта начин на који држите волан говори о вама:

Минималиста - Једна рука је на волану, друга на мењачу

Ви покушавате да живите што је једноставније могуће. Склонији сте да имате неколико добрих пријатеља него да будете окружени гомилом свакаквих људи. То не значи да сте досадни - људи вас цене, поштују ваш стил живота и то што нисте склони драми.

Логичар - Једна рука је на волану горе, друга доле

Врло сте разумни и рационални тип човека. Породица вас изузетно цени због способности доношења правих одлука и зато што се на вас могу ослонити. Склони сте променама расположења, али то свим силама покушавате да контролишете.

Миротворац - Обе руке су у средини волана

Не волите сукобе и направит ћете све да их избегнете. Понекад знате да подигнете глас на некога, али то се догађа врло ретко. Непријатељства међу људима не подносите и склони сте проналажењу начина како да помирите две сукобљене стране, односно да решите неки проблем.

Перфекциониста - Руке су у горњој половини волана, размакнуте

Ви држите волан баш онако како су вас научили у ауто школи јер сматрате да де треба држати прописа и све урадити на правилан начин. То је заправо ваш животни мото захваљујући којем сте успешни у животу. Пуно људи око вас жели бити као ви - узор сте им.

Паничар - Руке су на горњој половини волана, врло близу једна другој

Често се борите са тескобом и склони сте да проверавате два, три пута оно што сте већ урадили да би били сигурни како је све у реду. Блиски људи стално покушавају да вас умирите и натерају да се опустите. Раде то зато што знају да сте дивна особа која се скрива иза своје љуштуре.

Авантуриста - Једна рука је у средини волана

Ви сте прави пример човека склоног авантурама. Било каква активност од које ће вам порасти адреналин ће вас привући. Пријатељи и породица често нису одушевљени вашим начином живота, али поштују вас и ваш избор.

Лидер - Обе руке су на доњој половини волана, размакнуте са прстима окренутим ка себи

Може се рећи да сте рођени вођа и да без проблема преузимате одговорност. Самоуверени сте и људи вас поштују као ментора, верују вам. На послу вас често хвале због лидерских способности.

Хранитељ - Обе руке су на доњој половини волана, размакнуте, с прстима окренутима од себе

Људи вас воле јер осећају вашу љубазност и брижност. Сретни сте када блиски људи постигну нешто у животу и спремни сте да их подржате у сваком тренутку па чак и када успех у нечему понекад изостане. Нисте склони да будете вођа и по сваку цену постигнете нешто у животу или нешто мијенате. Више цените опуштеност и душевни мир па прихватате да неке ствари морају бити такве какве јесу.

Супер тип - Једна рука је на горњем делу волана, а друга лежерно наслоњена са стране

Ви сте утеловљење мирне и пријатне особе која остаје мирна у готово свакој ситуацији. За вас је сваки дан празник и не желите готово ништа да мењате у животу. Пријатељи и породица радо проводе време у вашем друштву, посебно када имају потребу дасе истински опусте.

Булдожер - Једна рука је на волану, друга на сирени

Врло сте заузет човек и немате времена за људе који вам стоје на путу. Блиске особе се диве вашој одлучности и амбициозној природи. Знају да од вас увек могу тражити подршку када се ради о озбиљним животним ситуацијама.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".