Трећа беба "стиже" на пролеће наредне године. Бивши партнер Ане Ивановић Фернандо Вердаско и Ана Бојер имају сина Мигела који ће 26. марта напунити пет година и сина Матеа који 21. децембра слави трећи рођендан.

Фото: Профимедиа

 

Бивши тенисер и његова супруга прославили су ове године деценију љубави, док су пре само неколико дана-седмог децембра обележили шесту годишњицу брака. Венчали су се на егзотичним Карибима.

Пар који је веома популаран у Шпанији упознао се 2012. на концерту Енрикеа Иглесијаса. Везу су почели наредне године и од тада су нераздвојни. Пропутовали су свет и мењали адресе у складу са његовим професионалним обавезама.

Фото: Профимедиа

 

Живе данас у Дохи одакле су и дали интервју за шпански лист и открили узбудљиве планове за 2024. годину. Рођење трећег детета нестрпљиво чекају.

Ана Ивановић и Фернадо Вердаско били су у вези од септембра 2008. до јануара 2009. године. Извор је тада рекао да је славна Београђанка раскинула желећи да се посвети успешној каријери. Он је након раскида причао о њој на најлепши начин. Тениска звезда из Србије у браку је са прослављеним немачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером са којим има тројицу синова и важе за изузетно складан и срећан пар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".