Тада су сви били изненађени када су чули да су решили да се растану, међутим, за водитеља и његову супругу Мирјану, то је била једина исправна одлука у том моменту.

Бивши супружници и родитељи двоје деце Маше и Уроша разишли су се без грубих речи, те је и сам процес развода био безболан, а својевремено су откривени прави разлози развода.

Увек се некако претпоставља да је главни разлог развода одсуство љубави или пак разговора, можда презасићење. Међутим, код Јована и Мирјане догодило се потпуно нешто друго.

Фото: Принтсрин/Инстаграм/Mirjana Memedovic

 

Према писању медија, водитељ је тада због природе посла често је био одсутан од куће, заправо највећи део године боравио је по џунглама, степама, планинама снимајући невероватне људе и појаве, а по повратку, како је својевремено казао, није желео да се враћа градској гужви, упркос томе што је знао да га код куће чекају супруга и деца. Највећи део слободног времена проводио је, што и данас чини, у својој викендици на планини, а све то заједно наводно је довело до удаљавања брачних партнера.

Јован за медије никада на ту тему није желео да говори, мада ипак није ни крио да му самачки живот у дивљини прија.

- Не желим да причам о томе и не бих волео да ишта објављујете на ту тему - рекао је тада водитељ у једном интервјуу за домаће медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: