Певачица Лепа Брена се јавно обратила  након саопштења Хрватске радио-телевизије, у којем су истакли да је интервју намењен разговору о каријери злоупотребила за промоцију сопственог бизниса.

Брена се нашла у средишту скандала након интервјуа који је дала Хрватској радио-телевизији. На музичку звезду наслонило се лавина срамних коментара, а данас се тим поводом огласио и тамошњи Јавни сервис. Певачица је истакла да није имала лошу намеру.

Фото: АТА имагес

 

 

- Била сам потпуно еуфорично расположена због промоције пројекта и Александриног концерта, да ми нико није рекао да је забрањено причати о мојим производима. Нисам имала намеру да повредим права за рекламу намерно. Нико ми то изричито није ни забранио. Могли су да ме прекину у сваком тренутку и не бих се увредила. Имали смо сто других тема за разговор - каже Брена.

Подсетимо, Лепа Брена почетком децембра провела је неколико дана у Хрватској, а проведене дане у Загребу искористила је и како би дала интервју ХРТ-у. Гостовање у емисији "Код нас дома" изазвао је лавину негативних коментара, а славна певачица у једном од њих названа и смећем.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: