Pevačica Lepa Brena se javno obratila  nakon saopštenja Hrvatske radio-televizije, u kojem su istakli da je intervju namenjen razgovoru o karijeri zloupotrebila za promociju sopstvenog biznisa.

Brena se našla u središtu skandala nakon intervjua koji je dala Hrvatskoj radio-televiziji. Na muzičku zvezdu naslonilo se lavina sramnih komentara, a danas se tim povodom oglasio i tamošnji Javni servis. Pevačica je istakla da nije imala lošu nameru.

Foto: ATA images

 

 

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta, da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kaže Brena.

Podsetimo, Lepa Brena početkom decembra provela je nekoliko dana u Hrvatskoj, a provedene dane u Zagrebu iskoristila je i kako bi dala intervju HRT-u. Gostovanje u emisiji "Kod nas doma" izazvao je lavinu negativnih komentara, a slavna pevačica u jednom od njih nazvana i smećem.

(Informer)

BONUS VIDEO: