Брена је поред каријере и породице говорила и о својим чарапама, а онда је хрватска радио телевизија открила да их је искористила: 

- У емисији "Код нас дома" која се емитовала 4.12.2023. једна од гошћи била је певачица Лепа Брена. Гошћа је била претходно упозната са свим темама разговора. Сценарио гостовања садржавао је следеће теме: предблагданско вријеме, како га она проводи са својом обитељи, о њеним концертима пред многобројном публиком, њена певачка каријера, успомене на Загреб, феномен пет распроданих Арена Александре Пријовић и најава њеног концерта у Арени Загреб следеће године. Но, упркос томе гошћа је нажалост искористила гостовање у емисији уживо и рекламирала свој нови предузетнички пројекат. Нико укључен у стварање ове популарне послеподневне забавне емисије није имао намеру бавити се рекламирањем наведених производа - истакли су са ХТВ-а.

- Молим народ да п****** колективно (знам да неће). У данашњој емисији ХРТ1 "Код нас дома" код зателебане водитељке Иве Шулентић гостовала је Лепа Брена, којој је рециклираној потоња омогућила изрекламирати своје нове производе. Мукте. ЕПП на џабе, или је и водитељка добила који пар (новчаница)??? Запижђенима у цајке није мјесто на Хрватској јавној телевизији, а бесплатно рекламирање је колико знам и протузаконито. Истовремено се због радних услова распада један од три важна оркстра у ХР, управо онај ХРТ-а. Ива покажи бичве, ти ниси (код нас) дома - гласио је спорни коментар.

(Слободна Далмација) 

БОНУС ВИДЕО: