Brena je pored karijere i porodice govorila i o svojim čarapama, a onda je hrvatska radio televizija otkrila da ih je iskoristila: 

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: predblagdansko vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom obitelji, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos tome gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su sa HTV-a.

- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 "Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je recikliranoj potonja omogućila izreklamirati svoje nove proizvode. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novčanica)??? Zapižđenima u cajke nije mjesto na Hrvatskoj javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protuzakonito. Istovremeno se zbog radnih uslova raspada jedan od tri važna orkstra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži bičve, ti nisi (kod nas) doma - glasio je sporni komentar.

(Slobodna Dalmacija) 

BONUS VIDEO: