Капитен црно-белих одиграо је неке феноменалне утакмице за Партизан, али ће остати упамћен и по хаосу у ком је учествовао у плеј-оф серији Евролиге прошле сезоне у којој је чета Жељка Обрадовића после вођства од 2:0 поражена од Реала са 3:2.

Мадриђани су касније постали шампиони Европе, а навијачи Партизана и даље се питају "шта би било, кад би било".

У подкасту Спорт Клуба "Вечити у Евролиги" гост је био глумац Милан Калинић, познат као велики навијач Црвене звезде, који се дотакао ситуације са меча који је запечатио судбину Партизану прошле сезоне. Његова изјавао о Кевину Пантеру узбуркала је јавност.

- Ја да сам навијач Партизана, говорим за прошлу годину, без обзира што је он љубимац публике и одличан играч, ја бих вероватно Пантера згазио колима на пешачком прелазу. Зато што Партизан прошле године, само због Пантера и оног глупог потеза не није отишао на фајнал-фор, већ није освојио Евролигу - рекао је Милан Калинић за Спорт Клуб, па додао:

- Ја гледам утакмицу и видим да Партизан добија и кажем, да ли је могуће, освојиће Евролигу. Ја као навијач Звезде кажем шта може да се деси, које чудо и деси се Пантер.

Говорио је Милан Калинић и о многим другим занимљивим темама, а послао је и поруку челницима Црвене звезде и то као разочарани навијач.

(Спорт Клуб)

БОНУС ВИДЕО: