Ирфан је истакао да такво пријатељсво није било грађено на користи, већ на заједничким  интересовањима. Чак ни даљина није правила проблем да наставе да се друже: 

- Имао сам ту срећу да Жарка познајем од тренутка када се појавио у Београду, наше пријатељство није било ни на каквој користи, али смо се препознали као људи, који имају иста интересовања, исти смисао за живот, исти смисао за хумор , исте жеље, зато се нисмо одвајали ни кад је био у Америци. Остали смо на телефону. Наше шетње су познате, разговарамо преко видео позива, он шета Њујорком, ја шетам Београдом и разговарамо. Жарко је био вишеструко талентован човек. Заиста сам му се дивио, и зато се нисмо дружили.

Фото: Н. Скендерија

 

Међутим, Ирфану је жао што никада није признао колеги да му се диви. У њему је препознао изузетног човека.   

- Никад то нисам рекао и кајем се што му никад нисам рекао: "Жаре, ја ти се дивим." Сад ако ме чује и ако чита, а он све чује и чита све, јер је увек боље знао шта је било дешавало и у Босни и у Србији, него што сам знао живећи на овим просторима. Нека чује да сам му се дивио, јер сам препознао изузетног човека- рекао је глумац за "Дневни аваз".

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: