Вечерашња епизода популарног квиза "Слагалица" оставила је гледаоце приковане за телевизор, без даха, до самог краја. Два велика такмичара борила су се за победу по сваку цену, а резултати су били невероватни.

На плавој позицији био је Владимир Крнача (56) из Бачког Петровца кога јавност зна по учешћу у бројним квизовима, а посебно по епизоди из "Најслабије карике".

Владимир, који је иначе по занимању грађевинар и који има четворо деце, већ се пише пута појављивао у "Слагалици" и сваки пут је постигао фантастичне резултате, те је чак две године за редом однео победе у поменутом квизу.

Фото: ТВ Прва принтскрин/Најслабија карика

 

 

Ипак, на црвеној позицији нашао му се равноправан супарник. Жарко Стефановић који је и сам више пута однео победу у "Слагалици", а био је и победник "Супер финала" 2017. године, сада је трагач у "Потери", а своје знање показао је вечерас у покушају да победи противника.

На самом почетку вечери, Владимиру је ишло много боље. Он је однео све поене на словима, а победио је и у првом делу игре "Мој број", те је у једном тренутку имао 25 поена док Жарко није имао ниједан.

Како су одмицале игре Жарко се приближавао противнику, да би код "Ко зна зна" преузео вођство и направио значајну разлику.

Трагачу, који је у почетку био мало нерасположен, поправило се расположење, а играње је завршио са чак 58 поена разлике, што значи да нас сутра увече очекује још једно напето вече у квизу.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: