Večerašnja epizoda popularnog kviza "Slagalica" ostavila je gledaoce prikovane za televizor, bez daha, do samog kraja. Dva velika takmičara borila su se za pobedu po svaku cenu, a rezultati su bili neverovatni.

Na plavoj poziciji bio je Vladimir Krnača (56) iz Bačkog Petrovca koga javnost zna po učešću u brojnim kvizovima, a posebno po epizodi iz "Najslabije karike".

Vladimir, koji je inače po zanimanju građevinar i koji ima četvoro dece, već se piše puta pojavljivao u "Slagalici" i svaki put je postigao fantastične rezultate, te je čak dve godine za redom odneo pobede u pomenutom kvizu.

Foto: TV Prva printskrin/Najslabija karika

 

 

Ipak, na crvenoj poziciji našao mu se ravnopravan suparnik. Žarko Stefanović koji je i sam više puta odneo pobedu u "Slagalici", a bio je i pobednik "Super finala" 2017. godine, sada je tragač u "Poteri", a svoje znanje pokazao je večeras u pokušaju da pobedi protivnika.

Na samom početku večeri, Vladimiru je išlo mnogo bolje. On je odneo sve poene na slovima, a pobedio je i u prvom delu igre "Moj broj", te je u jednom trenutku imao 25 poena dok Žarko nije imao nijedan.

Kako su odmicale igre Žarko se približavao protivniku, da bi kod "Ko zna zna" preuzeo vođstvo i napravio značajnu razliku.

Tragaču, koji je u početku bio malo neraspoložen, popravilo se raspoloženje, a igranje je završio sa čak 58 poena razlike, što znači da nas sutra uveče očekuje još jedno napeto veče u kvizu.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO: