Нова линија градског превоза почела је јуче, 9. децембра, са радом, а повезиваће Аеродром и Баново брдо. 

Поласци аутобуса на линији 607 крећу у 4 сата и 30 минута, док први аутобус са Аеродрома ка граду креће у 4 сата и 15 минута. Последњи полазак је у поноћ. Поласци су на сваких пола сата, а четири возила цео дан ће кружити овом трасом. Линија 607 усклађена је и са новом линијом 600 која иде од Прокопа до Аеродрома. С обзиром на то, ова два аутобуса иду на сваких 15 минута ка граду.

Разлог за увођење ове линије јесте молба грађана Булевара хероја са Кошара који су писали Секретеријату за јавни превоз, с обзиром да је изграђен велики број зграда и тражили су да се на неки начин овај део града повеже са Аеродромом, али и осталим деловима града. Ево куда ће саобраћати:

Баново брдо - Пожешка - Петља „Царева ћуприја” - Булевар војводе Мишића - Петља „Радничка” - Мост на Ади - Булевар Хероја са Кошара - Николе Добровића - Партизанске авијације - Булевар Арсенија Чарнојевића - Аутопут за Шид - Пут за Аеродром - интерна саобраћајница ПТ1 (горњи ниво) поред Терминала 1 - интерна саобраћајница ПТ1 (горњи ниво) поред терминала 2 - Аеродром „Никола Тесла” (поласци) - интерна саобраћајница ПТ1 кружно око паркинга П1, П2 и П3 - интерна саобраћајница ПТ2 (горњи ниво) крајња десна трака - Аеродром "Никола Тесла" (доласци).

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".