Nova linija gradskog prevoza počela je juče, 9. decembra, sa radom, a povezivaće Aerodrom i Banovo brdo. 

Polasci autobusa na liniji 607 kreću u 4 sata i 30 minuta, dok prvi autobus sa Aerodroma ka gradu kreće u 4 sata i 15 minuta. Poslednji polazak je u ponoć. Polasci su na svakih pola sata, a četiri vozila ceo dan će kružiti ovom trasom. Linija 607 usklađena je i sa novom linijom 600 koja ide od Prokopa do Aerodroma. S obzirom na to, ova dva autobusa idu na svakih 15 minuta ka gradu.

Razlog za uvođenje ove linije jeste molba građana Bulevara heroja sa Košara koji su pisali Sekreterijatu za javni prevoz, s obzirom da je izgrađen veliki broj zgrada i tražili su da se na neki način ovaj deo grada poveže sa Aerodromom, ali i ostalim delovima grada. Evo kuda će saobraćati:

Banovo brdo - Požeška - Petlja „Careva ćuprija” - Bulevar vojvode Mišića - Petlja „Radnička” - Most na Adi - Bulevar Heroja sa Košara - Nikole Dobrovića - Partizanske avijacije - Bulevar Arsenija Čarnojevića - Autoput za Šid - Put za Aerodrom - interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored Terminala 1 - interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored terminala 2 - Aerodrom „Nikola Tesla” (polasci) - interna saobraćajnica PT1 kružno oko parkinga P1, P2 i P3 - interna saobraćajnica PT2 (gornji nivo) krajnja desna traka - Aerodrom "Nikola Tesla" (dolasci).

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".