Музичка звезда Милица Павловић вредно ради како би се њен концерт, који је иначе заказан за 23. децембар, реализовао до најситнијих детаља.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ АмиГ Схоw

 

Оно што може да се деси су и непредвиђење, али и потресне ситуације, а Милица је сада открила и једну од њих.

Павловићева је открила да је један од њених играча пре пар дана имао удес.

- Емотивна сам, певам, бенд свира, пратим тактове и остало, а овамо је шеснаест људи, ја сам седамнаеста на сцени и све те енергије... Све је добро на крају дана, али много сам се потресла прекјуче, када је један од играча имао удес. Он је можда и најмлађи и баш се онако осетило кад сам сутрадан дошла на пробу. Та једна особа, коју су већ заменили други, фали, фали његова енергија, његов поглед... Дакле свако од њих има свој моменат у том шоу-програму и само да изведемо то онако како смо замислили и ја ћу бити најпоноснија на свету - открила је Милица за "Уну".

Подсетимо, Милица је недавно у интервју за Ало! признала да ће се поред пријатеља, на концерту наћи и бројни чланови породице, а том приликом је открила и први пут да долазе и ћерке од њене маћехе.

- Тренутно је опште народно весеље поводом тог дела, размишљају шта обући. Морам да откријем и да долазе и ћерке моје маћехе, и то ме јако радује, Вида и Недељка. Купиле су карте из Швајцарске и долазе. Биће моја тетка, отац, маћеха. Ужа и шира фамилија. Пријатељи из Швајцарске такође - истакла је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".