Фолк звезда Вики Миљковић пронашла је своје место под "естрадним небом" међутим, ово су неки детаљи из њене прошлости које мало људи зна а тичу се њене каријере и подршке.

Каријера познате певачице испуњена је многим хитовима, успешним наступима и концертима, али сам почетак каријере Вики Миљковић није био лак.

Певачица је изјавила да је познати композитор рекао да напусти певање, па због тога почетак каријере Вики Миљковић и њен пут до успеха је прошао кроз пуно тешкоћа.

Вики Мљковић је у своје снове веровала чак и када није имала подршку људи из света музике, а када је композитор Драган Алексендрић рекао да би било боље да батали микрофон и да се уда након школовања, њу је то повредило, али ни тада није одустала од певања.

Фото: АТА имагес

 

 

– Драган Алексендрић је проценио да нисам талентована и рекао је мом оцу да треба да завршим школу и да се удам, а да од певачке каријере нема ништа. Тада су ми све лађе потонуле. Можда ме он није пажљиво слушао јер је био презаузет, а можда ја нисам била довољно зрела, била сам дете. Отац ми је рекао да је то завршена прича – изјавила је певачица.

Иако се њен отац противио, Вики није одустала и након годину и по дана га је убедила да питају Марину Туцаковић за сарадњу. Марина је препознала њен таленат, а она је у међувремену успела и школу да заврши и да се уда. Годинама касније, композитор Драган Алексендрић је признао да је погрешио и да се чак и професионалцима дешава да греше и рекао да у то време није обратио довољно пажње на Вики.

Фото: АТА имагес

 

 

–”Саветовао сам јој да настави школу, да заврши факултет, што је она и урадила. Али је у певању направила одличан посао. Она и Ташке су супер тандем, он је предиван момак” – изјавио је композитор.

Подсетимо, иако почетак каријере Вики Миљковић није почео глатко, певачица која је са само 16 година ушла у естрадни свет, није одустала од својих снова ниједног момента. Такође је више пута изјавила да поред породице која јој је била велика подршка, особа која јој је пуно помогла у то време је била и Марина Туцаковић.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: