Гедаоцима се чини као да се Сања не мења за све ове године колико је на телевизији, а сада се дотакла свог младоликог изгледа.

- Што се тиче изгледа, то је стил живота, нема везе много са каријером и послом. Што се тиче "Магазина Ин" ја сам прво добро јутро рекла 1996. године - рекла је Сања у емисији "Гранд Специјал", те је након одгледаног прилога у ком она први пут у свом животу води јутарњи програм, додала:

- Дођеш у јутарњи програм, није постојао шминкер, нема гардеробе, нема промтера, какав промптер, то није постојало...А све гардеробе ми је шила мама. А ја се увече исфенирам, да би могла ујутру да се тапирам. Ово је мојих руку дело. Радила сам шест година без једног јединог динара, били су хонорари који су били обећавани и никад нису усплаћени. А када су исплаћени, то није вредело 200 евра за шест година. Ја сам добила казну: "Укинут хонорар", ја сам мислила: "Који хонорар, нисам га ни добила" - рекла је Сања.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Иначе, Маринковићева је једном приликом открила чиме се бавила пре него што је постала водитељка, и том приликом истакла да је прошла кроз трње до звезда.

- То је било много давно када сам живела у Лондону. Тако сам додатно зарађивала свој хонорар. Тада сам радила у бутику, продавала сам фармерке, а онда сам радила у посластичарници, тако сам се сналазила - причала је Сања тада и додала:

- Онда сам стално носила једне патике, било ми је изузетно напорно. То је страшно тежак посао где ниси смео да седнеш по 10 сати. Чак и када немаш посла, морао си да стојиш и да се правиш да радиш. Ја сам једне фармерке склапала по 100 пута.

БОНУС ВИДЕО: