Ацо је пре самог гостовања имао доста обавеза и наступа. Кадаје гостовао на концерту куме Александре Пријовић, умор га је стигао, толико да је једва отпевао три песме. После наступа је завршио у болници. 

- Морам да вам признам да сам пре четири, пет дана био много лоше. То се осетило код моје куме на концерту у Загребу. Био сам у Америци седам дана, певало се дан за даном, што је, онако, мало безвезе било договорено. Не кривим менаџера, али је, просто, тако испало. Онда сам после тога свуда ишао, код куме ми је баш тешко било да се попнем на сцену. Једва сам издржао те три песме као гост, после сам завршио у болници - испричао је Пејовић.

Фото: АТА имагес

 

Лекари су му посаветовали да се добро одмори од посла: 

- Био сам на инфузијама, хтели су да ме оставе. Стигао ме је умор био, напросто. Сутрадан сам имао концерт у Ријеци, после четврте песме сам хтео да прекинем. Морао сам после концерта добро да се одморим - рекао је Пејовић.

 Ацо Пејовић годинама је у браку са супругом Биљаном са којом има три ћерке на које је бескрајно поносан и увек се јавно похвали њиховим успесима.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: