Певачица Бритни Спирс снимила је видео који је објавила на друштвеним мрежама у којем је испричала шта све може да ради сада када се старатељство завршило те да је стид што уопште говори о свему јавно.

Најавила је и велики интервју код Опре Винфри у којем ће целом свету открити све ужасне ствари које је трпела током старатељства.

„Јако ми је неугодно да признам да никад нисам видела готовину нити возила свој ауто. Сваки дан се пробудим и питам како је моја породица могла све то да му учини“, написала је уз искрени видео објављен на Инстаграму.

„Била сам под старатељством 13 година, а то је јако дуг период кад си у ситуацији у којој не желиш сигурно да будеш. Захвална сам искрено за сваки дан, и радују ме мале ствари попут поседовања кључева за ауто или куповине свећа. Те мале ствари за нас жене чине огромну разлику.“

Бритни је истакла како није дошла да буде жртва, јер је са жртвама живела цело своје ђетињство, те да је зато и отишла од куће и радила 20 година.

„Ја сам ту да будем заговорник особа са стварним инвалидитетом и стварним болестима, не могу ни да замислим шта је закон учинио тим људима. Надам се да ће моја прича утицати и направити неке промене у корумпираном закону“, закључила је.

Захвалила се фановима који су ју подржавали кроз #freebritney покрет.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".