Само пар месеци пре овога, друго дете мајке Н. Б. је упало у врелу воду и ошурило се када су клали пилиће.

Како се може видети на друштвеним мрежама мајке, она је на дан када је њен осмомесечни син преминуо објавила црну фотографију у знак жалости, а затим пријатељима који нису знали шта се догодило писала да јој је беба умрла.

- Сав новац који је добијала за четврто дете трошила је на коцку, шминку и своје трошкове. Ништа није одлазило тој деци. Није се срамила чак ни да се распитује у Центру за социјални рад да ли се добија новац за пето дете, она је рађала само да би добијала паре које је потом трошила на коцку - прича познаник породице.

Фото: Друштвене мреже

 

Подсетимо, случај је пријављен 27. новембра, а на лицу места затечено је мушко дете старости између седам и осам месеци без знакова живота.

- Одмах је обавештено Више јавно тужилаштво, а по чијем налогу је тело детета послато на обдукцију ради утврђивања како је дошло до смрти. Такође је обавештен и Центар за социјални рад - потврђено је за "Блиц".

За сада се сумња да је дечак преминуо од гушења или синдрома изненадне смрти, али околности се још утврђују.

Фото: Друштвене мреже

 

Мајка отишла да се коцка

Како Блиц сазнаје од познаника ове породице, све се догодило када је мајка оставила четири малишана старости од осам месеци до пет година саме и отишла из куће.

- Мајка те деце је навучена на коцку, небројено пута су деца остајала сама да би она отишла у коцкарницу. Било је питање времена када ће се догодити већа трагедија - прича извор упућен у читав случај.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: