Манекенка Љиљана Тица, једна од најлепших Београђанки осамдесетих година, присетила се забављања са чувеним кантаутором, али и велике боли коју јој је нанео.

Упознали су се на једном од градских догађаја, одмах упловили у везу која је трајала две године, а таман када је деловало да све иде својим током, те да се ближе олтару, догодило се нешто што је на бившу манекенку оставило велики печат.

 

 

- Горан и ја смо се срели у погрешно време. Био је веома популаран, нисам ни знала његове песме, морала сам да купим све плоче да сазнам шта пева „Бијело дугме“. Сви су ми рекли да нисам нормална јер нисам знала ко је Брега. Схватила сам да је музички геније, одушевио ме је тим сарајевским шмеком јер сам и сама пореклом Босанка, и по оцу и по мајци - испричала је бивша девојка Горана Бреговића раније па додала да су везу окончали тако што ју је композитор преварио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Жалио се да не може да компонује док је са мном. За две године колико смо били заједно написао је само шаљиву песму „Полиција тренира строгоћу“ иако је свим девојкама са којима је био посветио бар једну композицију.

- Убрзо по растанку због његове преваре, са 24 године, отишла сам да градим каријеру у Минхену - казала је Љиљана, чије је срце убрзо заробио Немац Херман Беч, са којим је добила сина.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: