Manekenka LJiljana Tica, jedna od najlepših Beograđanki osamdesetih godina, prisetila se zabavljanja sa čuvenim kantautorom, ali i velike boli koju joj je naneo.

Upoznali su se na jednom od gradskih događaja, odmah uplovili u vezu koja je trajala dve godine, a taman kada je delovalo da sve ide svojim tokom, te da se bliže oltaru, dogodilo se nešto što je na bivšu manekenku ostavilo veliki pečat.

 

 

- Goran i ja smo se sreli u pogrešno vreme. Bio je veoma popularan, nisam ni znala njegove pesme, morala sam da kupim sve ploče da saznam šta peva „Bijelo dugme“. Svi su mi rekli da nisam normalna jer nisam znala ko je Brega. Shvatila sam da je muzički genije, oduševio me je tim sarajevskim šmekom jer sam i sama poreklom Bosanka, i po ocu i po majci - ispričala je bivša devojka Gorana Bregovića ranije pa dodala da su vezu okončali tako što ju je kompozitor prevario.

Foto: ATA images

 

 

- Žalio se da ne može da komponuje dok je sa mnom. Za dve godine koliko smo bili zajedno napisao je samo šaljivu pesmu „Policija trenira strogoću“ iako je svim devojkama sa kojima je bio posvetio bar jednu kompoziciju.

- Ubrzo po rastanku zbog njegove prevare, sa 24 godine, otišla sam da gradim karijeru u Minhenu - kazala je LJiljana, čije je srce ubrzo zarobio Nemac Herman Beč, sa kojim je dobila sina.

(Story)

BONUS VIDEO: