Милица Павловић одбила понуду Саше Поповића коју јој је предложио након фантастичног успеха песме "Танго" и успоне њене каријере који је уследио након "Звезда Гранда".

Као и свакој младој звезди, са успехом дошли су и проблеми и озбиљне одлуке са којим се морала да се носи, а сада је Милица открила са чим се борила након такмичења.

– Много је било тешко после "Танга" пронаћи песму која је адекватна и којом бих могла публици да покажем другачију себе. Хтела сам да имам кореографије, плесаче, сценографију… Још сам за ту песму снимала први спот у каријери. Не можете да замислите моје узбуђење и опсесију у том моменту, све док ме Саша Поповић није окренуо и рекао ми да ће ме пријавити за "Беовизију" јер та песма са мојим перформансом је добитна комбинација – открива Милица која признаје да је то била тешка одлука коју је морала да донесе.

Фото: АТА имагес

 

 

– Ту крећу моје муке. Још се нисам опоравила од такмичења у "Звездама Гранда", свиме што је то носило, опречних коментара око свега што урадим. Била сам свесна да психички нисам спремна за тако велику причу као што је "Беовизија" и потенцијално "Евросонг". И онда ред плакања, убеђивања, размишљања и тако у круг. На крају сам се изборила - прича Павловићева која је пре неколико година поново добила понуду за престижно такмичење, али овог пута из друге државе:

Фото: АТА имагес

 

 

– Никада нисам причала о овоме, али како сам рођена у Швајцарској, 2017. године сам од њихове националне телевизије добила понуду поводом "Евросонга"… Само сам ту понуду видела три месеца касније. Они мисле да никада нисам одговорила јер нисам била заинтересована, ја не знам шта бих у том моменту одговорила. Али, шта би било да сам на време видела њихову понуду - никада нећемо сазнати – открила је Павловићева на свом Инстаграму.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: