Milica Pavlović odbila ponudu Saše Popovića koju joj je predložio nakon fantastičnog uspeha pesme "Tango" i uspone njene karijere koji je usledio nakon "Zvezda Granda".

Kao i svakoj mladoj zvezdi, sa uspehom došli su i problemi i ozbiljne odluke sa kojim se morala da se nosi, a sada je Milica otkrila sa čim se borila nakon takmičenja.

– Mnogo je bilo teško posle "Tanga" pronaći pesmu koja je adekvatna i kojom bih mogla publici da pokažem drugačiju sebe. Htela sam da imam koreografije, plesače, scenografiju… Još sam za tu pesmu snimala prvi spot u karijeri. Ne možete da zamislite moje uzbuđenje i opsesiju u tom momentu, sve dok me Saša Popović nije okrenuo i rekao mi da će me prijaviti za "Beoviziju" jer ta pesma sa mojim performansom je dobitna kombinacija – otkriva Milica koja priznaje da je to bila teška odluka koju je morala da donese.

Foto: ATA images

 

 

– Tu kreću moje muke. Još se nisam oporavila od takmičenja u "Zvezdama Granda", svime što je to nosilo, oprečnih komentara oko svega što uradim. Bila sam svesna da psihički nisam spremna za tako veliku priču kao što je "Beovizija" i potencijalno "Evrosong". I onda red plakanja, ubeđivanja, razmišljanja i tako u krug. Na kraju sam se izborila - priča Pavlovićeva koja je pre nekoliko godina ponovo dobila ponudu za prestižno takmičenje, ali ovog puta iz druge države:

Foto: ATA images

 

 

– Nikada nisam pričala o ovome, ali kako sam rođena u Švajcarskoj, 2017. godine sam od njihove nacionalne televizije dobila ponudu povodom "Evrosonga"… Samo sam tu ponudu videla tri meseca kasnije. Oni misle da nikada nisam odgovorila jer nisam bila zainteresovana, ja ne znam šta bih u tom momentu odgovorila. Ali, šta bi bilo da sam na vreme videla njihovu ponudu - nikada nećemo saznati – otkrila je Pavlovićeva na svom Instagramu.

(Grand)

BONUS VIDEO: